Videos

16 Febrer 2016 | Programa Els matins de Tv3

Fem acupuntura al plató del programa i repassem altres tècniques tradicionals xineses

El doctor Albert García Janeras, metge especialista en medicina interna i acupuntor, ens fa un demostració d’acupuntura al plató (amb Peté Soler de voluntària) i ens detalla les deferents tècniques de la medicina tradicional xinesa com l’electroestimulació o la moxibustió.


 

16 Febrer 2016 | Programa Els matins de Tv3

Barcelona serà el centre europeu de referència en medicina tradicional xinesa

Barcelona acollirà el centre més important de medicina tradicional xinesa fora d’Àsia. Hem parlat d’aquest projecte i del màster que posaran en marxa les universitats de Barcelona, la Pompeu Fabra i la de Pequín. N’hem parlat amb el doctor Francesc Cardellach, degà de la Facultat de Medicina de la UB; Núria Betriu, consellera delegada d’Acció, agència per a la competitivitat de l’empresa de la Generalitat; i Albert García Janeras, metge especialista medicina interna i acupuntor.


 

19 Gener 2015 | El Punt Avui Tv

L’Acupuntura en les Síndromes de Sensabilització Central (FM – SFC – SQM)

Acupuntura Barcelona – Entrevista al Dr. Albert Garcia Janeras al programa “L’illa de Robinson” del Punt Avui Televisió. El Dr. Garcia i Janeras explica els beneficis de la pràctica de la acupuntura, practicada per personal sanitari

 

5 Novembre 2015 | Centre Cívic Urgell

L’Acupuntura en les Síndromes de Sensabilització Central (FM – SFC – SQM)

Conferència sobre Acupuntura i Fibromiàlgia. Entrevista feta al Dr. Albert Garcia Janeras al programa “L’illa de Robinson” del Punt Avui Televisió. El Dr. Garcia explica els beneficis de la pràctica de la acupuntura, practicada per personal sanitari.

 

8 Juny 2013 | El mirall

Acupuntura

Heu fet mai un tractament amb acupuntura? Què heu resolt amb aquesta tècnica? Per a què la recomanaríeu? “El mirall” en parla amb Albert Garcia, president de la secció d’acupuntors del Col·legi de Metges de Barcelona; amb Isabel Giralt, directora mèdica de la Clínica d’Acupuntura Natural Energimed i de la Unitat d’Acupuntura de Salut de la Dona de Ginecologia i Obstetrícia de l’Hospital Universitari Quirón Dexeus, i amb els nostres oients.


 

24 Maig 2013 | El matí de Catalunya Ràdio (Manel Fuentes)

Consells per a sotmetre’s a un tractament d’acupuntura

Albert García, president de la secció col·legial de metges acupuntors, afirma que el diagnòstic, el pronòstic i el tractament de l’acupuntura l’ha de fer un metge.


 

23 Maig 2013 | El matí de Catalunya Ràdio (Manel Fuentes)

L’acupuntura funciona?

Parlem d’aquesta tècnica mil·lenària amb Alex Contijoch, especialista en medicina tradicional xinesa; i amb Albert García, president de la secció col.legial de metges acupuntors.


 

4 Maig 2013 | Telenotícies Tv3

Els beneficis de l’acupuntura

Posar al dia els efectes de l’acupuntura en el tractament de diverses patologies. Amb aquest objectiu es reuneixen anualment els metges acupuntors en una reunió organitzada pel Col·legi de Metges de Barcelona. Hi participen investigadors destacats en acupuntura i es debat sobre els estudis clínics i els criteris per avaluar-ne els beneficis com a tractament complementari o alternatiu als fàrmacs. És el cas de l’ús de l’acupuntura en el tractament del dolor. Els metges acupuntors en defensen l’eficàcia i fa temps que reivindiquen que formi part dels serveis de salut pública. Creuen que, a més de millorar la qualitat de vida dels pacients, ajudaria a reduir la despesa farmacèutica.


 

4 Juny 2013 | Telenotícies Tv3

Acupuntura com a Teràpia Paliativa